Ontwerp

Deze T-shirt ontwerpen zijn gezeefdrukt in een beperkte oplage. Ze zijn verkrijgbaar in de UNISEX maten S, M, L en XL. Interesse in een van deze T-shirts? Stuur me een mailtje: info [at] jeroenhoenselaar [dot] nl.

t-shirt l'étranger voorzijde
t-shirt l'étranger voorzijde

T-shirt L'étranger

Dit ontwerp is geïnspireerd op de roman L’étranger van Albert Camus. De vreemdeling heeft een mystiek maar eveneens dreigend karakter. In de huidige tijd is het nog steeds een onderwerp van discussie.

t-shirt giorgio
t-shirt giorgio voorzijde

T-shirt Giorgio

Dit ontwerp is geïnspireerd door de werken van kunstenaar Giorgio de Chirico. Ik heb elementen van zijn schilderijen gebruikt en er een nieuw design van gemaakt.

t-shirt big data
t-shirt big data voorzijde

T-shirt Big data

Dit ontwerp is een kritiek op het overmatige binnen harken van big data door grote techbedrijven. Het is geïnspireerd op een foto uit de Tweede Wereldoorlog waar mensen door het naziregime ter controle werden opgemeten.

t-shirt ol' vr
t-shirt ol' vr voorzijde

T-shirt Ol' VR

Dit ontwerp is geïnspireerd op een foto uit de jaren vijftig. Het toont hoe men dacht dat virtual reality eruit zou gaan zien.

t-shirt ecole futuriste
t-shirt ecole futuriste voorzijde

T-shirt École Futuriste

Geïnspireerd op de kunststroming Futurisme. Het beeld Unique Forms of Continuity in Space van Umberto Boccioni is erin verwerkt.

t-shirt atheist
t-shirt atheist voorzijde

T-shirt Atheist

 

t-shirt ESB
t-shirt ESB voorzijde

T-shirt ESB